TM Tønder lever videre i ligaen

Der var et kæmpepres på de unge spillere fra TMT inden kampen mod Skanderborg. Det var næsten vind eller forsvind, for med et nederlag havde det set ret håbløst ud. Det bar kampen også præg af i starten og der gik næsten fem minutter inden det første mål faldt, da Rolf Ravn bragte TM Tønder foran 1-0.

Efter 10 minutter var der intet der tydede på en målfest, men med gode attituder fik TM Tønder spillet sig ud af scoringsproblemmerne. I den anden ende havde vi godt styr på Irming og Mauer, mens Morten Balling med 6 mål før pausen gjorde at Skanderborg ikke kom bagud på tavlen.

Efter 14-15 ved pausen gik der 7 minutter før TM Tønder kunne bringe sig foran for første gang siden 1-0. Det blev 20-18, 21-22 og 24-22. Således kunne ingen af holdene for alvor holde en føring, men det sidste kvarter var TMT i teten og førte 27-25 med to minutter tilbage. Skanderborg fik dog udlignet, og heldigvis var det en storspillende Rolf Ravn der tog initiativet og scorede til 28-27 med tre sekunder igen, hvorefter Tønderhal 2 gik fuldstændig amok.

Fremhæves skal især Kristian Klitgaard der efter et par sløje præstationer var havnet på bænken. Da han kom ind spillede han sin bedste håndboldkamp, længe set, og præsterede 8 mål på 8 skud. Kun to af disse på straffe. Rolf Ravn viser også stor klasse i begge ender og scorer 4 mål på 4 skud. Også Emil Bergholt scorer 4 på 4, men hele holdet præsterer stort, især som hold.

Før kampen kunne Nick Rasmussen fortælle at det drejede sig om at lukke ned for Oliver, og det lykkedes de ikke rigtigt med, da han scorede 4 mål. Til gengæld havde de mere styr på Stoklund, men så var der heldigvis andre der bød ind.

I den anden ende havde vores kompakte forsvar rigtigt godt styr på Kasper Irming, der blot scorede et mål på 8 skud. Ham havde en storspillende Christian Trans godt styr på. Martin Mauer, der var storspillende i det omvendte opgør havde forsvaret styr på. Han fik kun skudt kanonen af 5 gange, med to mål til følge. Morten Balling lykkedes heller ikke så megetl så meget efter pausen, han scorede i alt 9 mål på 11 forsøg.

Kristian Klitgaard: 8

Oliver Eggert: 4

Emil Bergholt: 4

Rolf Ravn: 4

Thomas Clausen: 3

Martin Kærgaard: 2

Ulrik Eggert: 2

Hans Martin Asmussen: 1