Vi skal slå en af de store, hvis vi skal overleve.

 

Skanderborg, Nordsjælland og SønderjyskE har alle gjort det, slået et eller flere af top 5 holdene, og derfor ligger de over os i tabellen lige nu. Nøgterne set skal vi nok gøre det samme og dermed få nogle af de uventede point i kampen om overlevelse.

Selvom vi tabte hjemmekampen mod Mors i første runde, kunne det lige så godt være tippet vores vej. Vi var såmænd også tæt på i hjemmekampen mod Skjern. Vi smed to sikre point mod Nordsjælland, tabte et point i Ribe, men vandt et i Kolding. Alt i alt havde det været rart med fire point mere på kontoen og dem skal vi nu og hente andre steder.

Ser vi på det resterende program, er der fine chancer for point i Nordsjælland og i Sønderborg. Ellers er det på hjemmebane, der skal hentes point. Vi skal nok have 15 point, måske flere for at komme væk fra sidstepladsen, så der skal hentes minimum 5 point hjemme.

Århus, Kolding, Ribe og HC Midtjylland skal med andre ord besejres hjemme i egen hule, og så ville det jo være rart med en sejr over et top 5 hold som bonus. Vi kunne jo eventuelt gentage sejren mod BSV, det ville ikke være helt dumt. Alle kampe er finaler, og så må vi lade være med at skele så meget til de kampe vi ikke selv har indflydelse på.

Vi må stå sammen nu, og vi ved jo hvad dette hold kan præstere, når Tønderhallen er fyldt til bristpunktet. Sammen er vi stærke, og sammen klarer vi også dette her, en gang til.