Der er muligheder for TM Tønder i Holstebro.

 

Som ligaen har udviklet sig i denne sæson, så kan alle slå alle, og nu er det vel snart TM Tønders tur til at tage en af de store skalpe. TTH har tabt fem kampe indtil nu. Udebane nederlag til Skjern og Bjerringbro og til dels nederlaget på Mors har været spiselige, men de har altså også tabt to gange til SønderjyskE, og kan de slå TTH, bør vi vel også kunne.

I det omvendte opgør i Tønder halsede vi efter hele første halvleg, men havde snor i dem og var kun bagud 13-14 ved pausen. Efter 40 minutter stod der 18-18, men de næste 8 minutter afgjorde kampen, da et udfald gjorde at vi tabte disse 8 minutter med 1-6 og aldrig kom tilbage i den kamp.

Heldigvis har vi ikke mange af disse udfald mere. Skal vi vinde i Holstebro skal vi nok ramme en kamp hvor alle vore bærende kræfter rammer en god kamp samtidig. Vi skal naturligvis stå godt i forsvaret og have en række redninger, og turde løbe kontraerne. Mod Skanderborg var der 3-4 kontraer der kiksede, men vi fortsatte med at løbe dem og det var vigtigt.

Spillemæssigt har TM Tønder på det seneste løftet sig enormt. Ud over Kontrafasen er vi blevet bedre til at udnytte når modstanderne spiller 7-6, og så får vi en masse nemme mål i det hurtige opgiverkast. Andenbølgekontraen er også et godt våben, og kan vi lykkes med alle disse ting, ser jeg gode muligheder for en sejr i Holstebro, der har debut til Claus Uhrenholdt mandag aften, da Patrick Westerholm er sygemeldt.

Kampen spilles mandag aften klokken 19:00 og Allan opdaterer på facebook. Vi har stadig en plads tilbage i minibussen. Prisen for transport, billet og en sandwich til en værdi af 39 kroner er sølle 100 kroner. Ring til Allan hvis du vil sikre dig den sidste plads (først til mølle).
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk