Tæt på men ingen point i Holstebro

Det så ikke fremragende ud, de første 10 minutter i Holstebro, da TMT kom bagud 6-1. Det blev der dog hurtigt rettet op på og på fire minutter blev stillingen ændret til 6-5. Desværre ramlede Mads Thomsen og Kristian Stoklund sammen i en udskiftning og sidstnævnte kom aldrig på banen igen.

Heller ikke Oliver Eggert ramte sit sædvanlige niveau og det betød at Rune Schrøder stemplede ind og scorede 7 mål. TM Tønder kom på 11-11 og var ved pausen bagud 14-13 og man fornemmede at der var point til de røde.

Desværre var det også en kamp hvor kendelserne absolut ikke gik vores vej. Bl.a løb Magnus Bramming gennem det runde felt på midten og forhindrede et hurtigt opgiverkast og samme Bramming nægtede at flytte sig tre meter væk ved et tremeterkast. Han fik ingen udvisninger i den kamp. Ligeledes fik vi kun et straffekast, og det var ikke billedet af den kamp vi så, men vi er jo det lille hold, så...

TM Tønder bragte sig foran 16-15 efter pausen og TTH begik mange fejl i deres angrebsspil. Det gjorde vi desværre også, og alt for mange gange blev bolden spillet lige ind i hænderne på en modstander, hvilket gav en del kontramål.

Vi kom bagud 21-17 men kæmpede os tilbage på 25-24, med 2:35 minutter tilbage. En udvisning af Emil Bergholt blev afgørende og selvom en TTH spiller efter at der var fløjtet, 4-5 sekunder efter faktisk, smed bolden i mål, slap han for at ryge med ud.

Christian Trans var kampens klart bedste keeper, men til sidst var det Bergerud, der med to redninger afgjorde kampen, så TTH kunne score to kontramål til slutresultatet 27-24. Bestemt ikke nogen fortjent sejr til Holstebro.

Indsatsen giver dog begrundet håb om at vi kan slå Århus i årets sidste kamp, hjemme i egen hal den 23.december. Kan vi få fyldt hallen den dag og hjælpe holdet, så ligger der to points og venter der.

Rune Schrøder: 7

Kristian Klitgaard: 4

Emil Berholt: 3

Hans Martin Asmussen: 2

Thomas Clausen: 2

Oliver Eggert: 1

Rolf Ravn: 1

Niclas Thyssen: 1

Martin Kærgaard: 1

Mads Thomsen: 1

Kristian Stoklund: 1
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk