Uberegnelig modstander på lillejuleaften.

 

Århus Håndbold kommer forbi i Helvede i syd, lillejuleaften klokken 14:10, hvor der er fuldt program i 888 Ligaen, og det er et hold med et enormt højt topniveau. Når de rammer topniveauet, er der ikke et hold i Danmark, de ikke kan slå. Omvendt er deres bundniveau ikke noget at råbe hurra for, men Århus har i denne sæson været dygtige til vende det hele under kampene. De har således flere gange vendt kampe, hvor det hele så håbløst ud, og vundet disse kampe med en flot slutspurt, og derfor ligner de et slutspilshold i år.

I sidste sæson syntes vi at det hele så rigtigt fint ud på denne tid af sæsonen, mens vi er lidt mere skuffede over pointhøsten for denne sæson. Men faktisk er forskellen ikke rigtig voldsom. I sidste sæson holdt vi jul med 7 point, efter sejre i Gudme og hjemme mod Århus og Midtjylland, samt et point hjemme mod Skanderborg. Slår vi Århus vil pointhøsten altså være bedre i år end sidste år.

Restprogrammet ser heller ikke helt tumpet ud. Seks af de sidste 10 kampe er hjemmekampe, og mens kampen mod GOG ser særdeles svær ud, så er der absolut chancer mod de resterende fem. To af de fire udekampe (SønderjyskE og Nordsjælland) er bestemt også løsbare, så kan vi lave syv point hjemme og fire point ude, så slutter vi på 17 point og rykker ikke direkte ud.

Først og fremmest gælder det hjemmekampen, lillejuleaften mod Århus, hvor der skal lukkes ned for deres skytter, og den bedste måde at få vore drenge til at lykkkes er, at vi får fyldt Tønderhal 2 til bristepunktet. Så kom ned i hallen og støt drengene, klokken 14:10 - Sammen er vi stærke.