Klitgaard nyder at være tilbage i TM Tønder.

Kristian Klitgaard kom til TM Tønder som ganske ung, og der fulgte masser af flotte præstationer med fra ham. Hans mange finurlige afslutninger fra fløjen blev hans varemærke og han var frygtet af mange i 1.division. Hans sidste sæson i den røde trøje blev dog hans værste. Det skulle have været så godt med indkøbet af Ras Bloch, to tjekkiske landsholdsspillere og flere andre profiler, men godt blev det aldrig og TM Tønder rykkede ned i 2.division.

Sæsonen efter startede TM Tønder helt forfra. Profilerne, heriblandt Kristian Klitgaard forsvandt. Kristian fortsatte i Odder og allerede i hans anden sæson rykkede hans nye hold op i ligaen. Det blev dog ikke den bedste oplevelse, for med en sejr, to uafgjorte og 23 nederlag røg Odder hurtigt ned igen, men personligt havde Klitgaard en flot sæson. Med 163 mål sluttede han som den 3.mest scorende, og det betød at Team Sydhavsøerne hentede ham østpå.

Det blev dog ren nedtur i TSØ, til trods for at han scorede 102 mål. Kristian fik sin kontrakt ophævet og kunne flytte hjem til sin gravide kæreste i Kolding. Efter nogle måneder uden håndbold blev han hentet til BSV, hvor det blev til en stor oplevelse med champions league mod bl.a. Paris og Kiel, men til trods for at BSV ville forlænge aftalen, sagde Kristian Klitgaard nej tak, da han havde fået et tilbud om at komme tilbage til TM Tønder.

- TM Tønder er min klub og jeg elsker at være i byen, i klubben og jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit skifte hertil, siger Kristian Klitgaard til Der Nordschleswiger og fortsætter: - Min præstation indtil videre har været lidt op og ned. Jeg har spillet både gode og dårlige kampe, men er nok lidt frustreret fordi, jeg er kommet tilbage og vil så gerne spille godt og hjælpe holdet. Jeg må blive bedre til at komme videre efter en dårlig præstation, for sådan hjælper jeg holdet bedst.

Kristian Klitggard der stadig tror på overlevelse i ligaen, har hidtil scoret 52 mål i 13 kampe. Lillejuleaften klokken 14:10 kan den statistik forbedres, når TM Tønder møder Århus i Tønderhallerne.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk