En magisk sejr på en magisk hjemmebane på en magisk dag.

 

Julen er en magisk tid, og her i Tønder har vi en magisk hjemmebane. Man ved aldrig hvad der sker i Tønderhal 2, men i dag skabte 1135 tilskuere en flot magisk kulisse, som fik det bedste op i vores hold, og TM Tønder kunne helt fortjent sætte endnu to point ind på kontoen, og vi har således kontakt til de andre bundhold.

TM Tønder var klar fra start og bragte sig hurtigt foran med et par mål. Vi var på intet tidspunkt bagud og kun ved 8-8 havde Århus for alvor kontakt. En timeout gjorde at TMT kunne bringe sig foran 12-9 og Erik Veje tog sin anden timeout. TM Tønder drengene så sig dog ikke tilbage og bragte sig foran 17-12 inden Århus reducerede til pausestillingen 17-13.

Århus gik ikke overraskende i syv mod seks fra anden halvlegs start, men det straffede TMT prompte med to scoringer til 19-13. Århus åd sig dog langsomt ind på TM Tønder og kom på 20-18, men vi havde nemt ved at score i dag, både i tomt mål og i det etablerede angebsspil, hvor især Rune Schrøder var storskydende og i det hele taget tog et stort ansvar.

Drengene skal have stor ros for at de ikke lader sig påvirke af at Århus flere gange var ved at få kontakt. De tror på konceptet og på sig selv og skaber igen og igen afstand til modstanderen. TMT bragte sig på 27-22 og Århus kom på 29-28 og der var stor spænding og nervøsitet i hallen. Til sidst kom forløsningen så, da TM Tønder gik fra 32-31 til 35-31, de sidste halvlandet minut.

Den store forskel i dag var på målmandsposten, hvor de to Århus keepere til sammen præsterede 12 redninger, mens Christian Trans igen storspillede og hev 17 redninger op af hatten. De to frygtede backs fra Århus, Torben Petersen (3 mål på 6 skud) og Anders Kragh Martinussen (2 på 8 skud) ramte heller ikke en god dag, mens Rune Schrøder med 7 mål og en MEP på 5,4 var storspillende. Også Emil Bergholt med (5/5) og Niclas Thyssen (3/3) viste stor skarphed, især når Århus spillede syv mod seks. Sidst men ikke mindst skal der lyde stor ros til Rolf Ravn der var storspillende i begge ender, med en fantastisk attitude og han tager et stort ansvar.

Alt i alt en flot sejr af hele holdet på vores magiske hjemmebane. her venter flere point i 2018.

Glædelig jul ønskes alle af TMT Red Support.

Rune Schrøder: 7

Emil Bergholt: 5

Kristian Stoklund: 4

Kristian Klitgaard: 4

Martin Kærgaard: 4

Niclas Thyssen: 3

Rolf Ravn: 2

Ulrik Eggert: 2

Oliver Eggert: 1

Hans Martin Asmussen: 1

Mads Thomsen: 1

Lasse Hamann-Boeriths: 1

 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk