2017 har været et godt år, med fantastiske oplevelser

2016 var et fremragende år med oprykning til ligaen, efter nogle fantastisk spændende kampe mod Nordsjælland og efterfølgende debut i ligaen med sejre over Århus og Midtjylland hjemme, samt ikke mindst den historiske sejr over GOG i Gudme, hvor holdet beviste at de ikke kun er et hjemmehold.

Kunne 2017 så blive et bedre år? Ja det kunne det, for 2017 har været fantastisk, for TMT og for de Red Supportere der følger med landet rundt. Året startede med en flot femmålssejr i Ribe, mod et stærkt REHH i årets blot anden kamp. To uafgjorte kampe, hjemme mod Randers og Sønderjyske, kunne vi ærgre os over, og vi stod nu midt i en nedrykningskamp med Skanderborg og Randers.

I næstsidste runde kom forløsningen så, med en flot 29-23 sejr i Herning, og Randers kunne ikke nå os mere. Foran os stod 2-3 kampe mod Skive, kampe som ingen troede skulle blive noget problem, men helt så let blev det ikke.

Den første kamp havde TMT da også helt styr på. Foran med to-tre mål, og efter 43 minutter hele fire mål. Intet kunne gå galt. Men pludselig spillede holdet forkrampede og tabte det sidste kvarter med 7 mål, og så var det ellers alle mand til Skive. I Skive gik alt igen galt. De sidste 10 minutter af første halvleg og de første 5 minutter af 2.halvleg var forfærdelige og Skive førte 15-9. TMT var med andre ord så godt som rykket ned.

Efter 45 minutter var stillingen 19-14, men så ved alle jo også at TMT er aller bedst når de er presset. De sidste 15 minutter spillede TMT hånbold på højt plan og gik fra 19-14 til 19-22, og så levede vi igen. Alt skulle afgøres i Helvede i Syd i den afgørende kamp, og det blev spændende.

TMT startede i teten, men pludselig blev 6-5 til 7-11. Ved pausen var stillingen 11-14. Efter pausen blev det til 11-16, men så blev hæmningerne smidt. Båret frem af en fyldt hal leverede drengene endnu et comeback og efter 40 minutter stod der 19-19. Det blev 22-19 og det hele endte i en sejr på 29-24.

Den sejr blev fejret på behørig vis, da Mors/Thy få dage senere blev ekspederet ud af Santandercuppen med en sikker 29-23 sejr. Efteråret startede så med endnu en fantastisk sejr, da BSV blev ekspederet ud af samme turnering, men efterfølgende startede en forfærdelig periode med 7 nederlag i ligaen.

TMT er dog ikke TMT hvis de ikke rejser sig ved det træ de er faldet ved. De seneste 10 kampe har således budt på tre sejre og to uafgjorte. Hjemmebanen er blevet et fort, efterhånden som den er blevet mere og mere fyldt af entuassistiske tilskuere. Det har løftet holdet og to formstærke hold har senest måtte forlade banen med bøjede hoveder, og vi hænger på de andre bundhold.

2017 har altså været et godt år fyldt med store spændende oplevelser. Vi skulle lige i gang. Et trænerskifte tager lidt tid og vi har skiftet ud på flere pladser. Især tabet af Enderleit skulle der lige findes en løsning på. Den er fundet med Rolf Ravn, der i den grad har spillet sig op, og gjort holdet komplet.

Godt nytår derude.