Hjælp os med at støtte andetholdet, lørdag i Haderslev

Ligaholdet fra TM Tønder er gået i vinterhi, men håndbolden ligger ikke stille. I denne weekend starter turneringerne igen og vort andethold lægger ud med et top og lokalbrag, som kan vise sig at blive et af holdets vigtigste kampe i bestræbelserne på at rykke op i 2.division, en oprykning der vil være til gavn for ligaholdet.

Mens Kolding HK, med TMT legenderne Karsten Tietje og Anders Eriksen, ligner det bedste bud på en direkte oprykker, er Sune Grens andethold fra Odense, sammen med TM Tønder og Team Haderslev, dem der kæmper om andenpladsen og kvalifikationskampe om en plads i anden division. En sejr i Haderslev vil dog hægte dem af i første omgang.

Netop her kan TMT Red Support være en stor hjælp, i morgen lørdag, hvis vi kan samle en bil eller to og tage til Haderslev og bakke vort unge andethold op. Det omvendte opgør blev kun vundet med hiv og sving, så der bliver virkelig brug for os, lørdag klokken 14:40 i Haderslev Idrætscenter.

Vi tager nok turen i private biler, så det kommer kun til at koste lidt benzinpenge. Vil du med, så kontakt Kim Møller på 42 96 77 98

- Sammen er vi stærke.-
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk