Det bliver heller ikke kedeligt at gå til håndbold i Tønder, de næste to år.

I lørdags var der fest for frivillige og fans i sport og fritidscenteret. En meget vellykket aften, hvor humøret straks fra start var højt, da TMT kunne oplyse at man havde forlænget 2 år med Emil Bergholt. Emil der fra dag et har taget Red Support med storm, med sin ukuelige arbejdsindsats og fight. Lige netop disse dyder passer perfekt til projektet i Tønder.

Det virker også til at Emil er faldet godt ind i truppen, rent socialt, og så kan kommende Sine elever nok heller ikke få armene ned, da de kan glæde sig over at få Emil på sidelinien, og ikke mindst i træningslokalet, hvor han sikkert kan lære de unge en hel masse.

Emil selv siger:

- Jeg er rigtig glad for at være i Tønder og er rigtig glad for at spille i TM Tønder Håndbold. Det minder på mange måder – blot i mindre målestok – om Skjern, hvor jeg kommer fra. Jeg kom til TM Tønder forud for denne sæson med målet om at få mere spilletid i ligaen og få en rolle på holdet. Dette er lykkes og jeg ønsker naturligvis at bygge videre på min udvikling i næste sæson. Jeg har en stor tro på projektet i Tønder – og ligeledes på, at vi også i næste sæson spiller i 888-ligaen. Der er stor opbakning til holdet og jeg glæder mig til fortsat at spille på hjemmebane i Tønder hal 2, hvor der altid er et fantastisk publikum.

Og festen, ja den sluttede ikke i Tønderhallerne. Efterfølgende fortsatte vi på Victoria, hvor vi mødtes med spillerne der holdt julefrokost. En kanon aften, der tåler gentagelse. Tak til bestyrelsen og ledelsen i TM Tønder, for initiativet, og bestyrelsen havde i samme forbindelse en gave til TMT Red Support, et kæmpe banner med teksten TMT Red Support - Sammen er vi stærke. Et banner som vi glæder os til at fremvise.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk