Rune Schrøder tager et skridt ned og skifter til Fredericia

Det har længe ligget i luften at Rune Schrøder trængte til luftforandring, og nok skulle væk efter denne sæson. Rune har fået et godt navn og havde bestemt muligheder for at tage et skridt op, og kunne sagtens have været et emne i Århus, Mors-Thy og andre hold i samme kaliber. I stedet har Rune Schrøder dog, til stor overraskelse valgt at gå et skridt ned og skifter efter denne sæson til 1.divisionsklubben Fredericia HK.

Selv siger Rune Schrøder: - Det har været en rigtig svær beslutning, men jeg synes tiden er inde til at søge nye udfordringer. Jeg har altid spillet i TM Tønder, og jeg har været rigtig glad for at spille på holdet. Jeg kender alle i og omkring klubben, og her er et stærkt sammenhold. Vi har et virkelig godt kammeratskab på
holdet, så det bliver mærkeligt, at skulle spille på et andet hold i næste sæson. Det bliver ikke et
farvel – men et på gensyn – til Tønder. Jeg har været, og er stadigvæk, utrolig glad for den kæmpe
opbakning der bliver vist – ikke mindst vores fanklub, TMT Red Support, yder en utrolig støtte.

Det er før set at spillere tager et skridt nedaf, fordi de føler at de har siddet for meget på bænken, og derfor skifter klub for at få en større rolle. Rune har dog en stor rolle i TMT og skiftet virker faktisk lidt underligt. Vi er dog ret sikre på at Rune ved hvad han gør. 

Rune Schrøder skal hermed have et held og lykke med på vejen.