To år mere med vigtig tovejsspiller

TM Tønder er i gang med at få sat en stærk trup sammen til næste sæson, og til stor tilfredshed i TMT Red Support er det lykkedes at forlænge med en af holdets største profiler, Rolf Ravn. Rolf Ravn der har døjet med skader og derfor brugt det meste af sin spilletid i forsvaret, har i denne sæson vist sig som en stærk tovejsspiller. 19 mål i 15 kampe lyder måske ikke af så meget, men flere af målene har været kampafgørende.

Rolf Ravn tager et stort ansvar på banen, især når kampene er tætte til sidst, men lige så vigtigt, er det vores indtryk at Rolf tager et kæmpe ansvar uden for banen, i omklædningsrummet og ved taktikmøderne, og så videre. Selv siger Rolf Ravn:

- Grundlæggende har jeg været utrolig glad for mine foreløbige tre år i TM Tønder, og der skulle have været noget ekstraordinært, hvis jeg skulle forlade klubben. For mig skulle det være Tønder! Jeg er stolt af, at være en del af projektet, hvor der er sket utrolig mange positive ting, siden jeg kom tilbage i 2015. Her er et godt træningsmiljø, og hele setup`et i klubben er i en stærk udvikling. Jeg glæder mig meget til fortsat, at skulle spille i den røde trøje, og ikke mindst at have fantastiske Tønder Hal 2 som min hjemmebane.

Vi glæder os over at få to år mere med Rolf, og ser frem mod flere gode nyheder fra TM Tønder.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk