TM Tønder gav fin modstand i såkaldt venskabskamp.

 

Ribe-Esbjerg og TM Tønder spillede i går en såkaldt venskabskamp i Skærbæk. Der var dog ikke meget venskab at spore mellem de to hold, og der blev gået til makronerne. En enkelt Ribe spiller havde ikke rigtigt forstået begebet venskabskamp og spillede som gjalt det liv og død, men ellers var det en fin kamp.

TM Tønder stillede op uden Kristian Klitgaard og forsvarsstyrmand Mads Thomsen, og fraværet af dem kunne godt mærkes. Efter en lige start trak Ribe fra og bragte sig foran med fire mål. TM Tønder kæmpede sig tilbage til til 13-14 og fik et frikast efter tid. Oliver Eggert skulle skyde, men inde i muren stod Miha Zvizej, som hoppede temmeligt højt og blev ramt af bolden, på brystkassen. Han markerede at det var i hovedet og  Oliver fik det røde kort.

Ærgerlig opførsel i det der skulle have være en venskabskamp. Det fik i øvrigt de medrejsende Red supportere til at give den gas efter pausen, og REHH spilleren blev hylet noget ud af den og lavede mange fejl i 2.halvleg.

Udvisningen betød også manglede  bredde i bagkæden, men TM Tønder kæmpede videre, og Rune Schrøder storspillede. I starten af 2.halvleg viste Thomas Clausen og Jesper Redlefsen sig også flot frem, og 10 minutter før tid var stillingen 20-20. Stille og roligt slap kræfterne dog op og det gav plads til Jacob Holm, der kunne skyde Ribe til en sejr på 30-25.

Med til historien hører også at det var TM Tønders første kamp efter ferien, mens Ribe-Esbjerg allerede har været i gang og slået SønderjyskE med 8 mål. Ribe-Esbjerg starter sæsonen 8 dage før TM Tønder og er derfor længere fremme i forberedelserne, så vi skal slet ikke være utilfredse med resultatet.

TM Tønders billede.

Billedet der tydeligt viser en hoppende Miha Zvizej. (foto: Flemming Andersen/TMT).