Madsen skal banke den i kassen i ligaen.

Casper Rahr Madsen er det næste talent, med dybe rødder i moderklubben MUIF, der kommer på kontrakt med ligaholdet. Casper, der er søn af legendariske John og Lone Madsen, er således vokset op i et håndboldmiljø. At casper lever og ånder for håndbolden, ses således at han under en langtidsskade tog over som træner for U-16 drenge. Nu er han klar igen og har kvittet trænerjobbet.

I denne sæson har Casper været den vigtigste spiller på andetholdet i 3.division. Noget der har kendetegnet ham, har været at han oftest tager de rigtige valg, og så skyder han virkeligt godt.Desuden viser han et solidt bundniveau. Casper kan spille venstre fløj, venstre back og playmaker. Det bliver nok i rollen som venstre back, vi kommer til at se ham på ligaholdet i næste sæson.

Casper selv siger: - En af grundene til at jeg har skrevet under med TM Tønder skyldes, at det er en god mulighed for at prøve kræfter med nye og store udfordringer, som jeg er sikker på vil udvikle mit spil. Derudover vi dette også betyde, at jeg er et skridt tættere på få lov til at spille foran Danmarks Bedste publikum. Jeg forventer et godt år, hvor der er mulighed for at ligge flere lag på mit spil i et godt og spændende træningsmiljø i Tønder, som jeg er sikker på vil være med til at udvikle mig både på og uden for banen.

Mathias Hejsel er nok mindre kendt for de fleste i Tønder. Mathias skiftede før denne sæson fra Haderslev til TMT. Mathias er dygtig i mand mod mand spillet, og skal udvikle sig i førsteholdstruppen. Kan han hæve sit bundniveau, kan han godt blive en gevinst over tid.

Mathias Hejsel selv siger: - Jeg har valgt at skrive under, da jeg først og fremmest brænder rigtig meget for håndbolden. Ud over dette, så er jeg sikker på, at dette nye miljø, jeg kommer til at være en del af, vil kunne tage mig til helt nye højder både på og uden for banen. Jeg forventer et spændende og meget udfordrende år. Netop udfordringen ved at være en del af det her miljø, glæder jeg mig utrolig meget til, da jeg håber det vil kunne udvikle mit angrebsspil og forsvarsspil betydeligt. Så et hårdt, men sjovt, år, hvor målet helt sikkert er personlig udvikling på og uden for banen, og at kunne blive en del af ligaholdet på sigt.