TM Tønder møder et stærkt Otterup hold i en træningskamp, søndag.

TM Tønder og Otterup har gennem tiden spillet nogle drabelige opgør. Hvem husker ikke, da vi mødte fynboerne i et par kvalkampe om overlevelse i 1.division, og efter et nederlag på fyn måtte så meget igennem, inden vi havde sikret os. Hvem husker ikke to år senere, da vi skulle cruise os gennem 2.division, og i sidste runde skulle have mindst uafgjort hjemme mod Otterup, og tabte. Siden den kamp har vi dog ikke tabt til fynboerne, hvis vi husker rigtigt.

Nu mødes de to hold igen i en træningskamp. Otterup der startede sæsonen med 6 nederlag på stribe har med et trænerskifte fået gang i den. De følgende 13 kampe har givet 8 sejre, 1 uafgjort og bare 4 nederlag. Dermed kan vi vist godt sige at Otterup er blandt de bedste hold i 1.division, og dermed en god modstander. Så sent som fredag aften vandt de en stensikker sejr mod et hjemmestærkt Ajax København i bavnehøj hallen.

Søndag klokken 13:00 skal TM Tønder vise at de er ved at være kampklare til de sidste ni vigtige opgør i grundspillet i 888 Ligaen. Otterup skal ganske enkelt besejres, og det sker i Bredebro Idrætcenter. Vi håber at mange vil kigge forbi og støtte holdet.

For TM Tønder, der i øvrigt kan melde om en skadesfri trup, er det den 4 og sidste testkamp, inden det om en uges tid går løs mod BSV, som vi igen skal forsøge at sende tomhændet hjem fra Tønder. På nær den pavre indsats mod SønderjyskE har holdet spillet to fine kampe mod Ribe og Århus.

Bredebro Idrætcenter giver kaffe og kage til de fremmødte.