To stærke fløjtalenter forlænger for to år.

TM Tønder stod før sæsonen med tre venstre fløje, og mens Klitgaard og Thyssen begge havde ligaerfaring, havde Jesper Redlefsen ungdomslandskampe og en slutrunde deltagelse på sit cv. Det var dermed spændende hvem der trak sorteper. Jesper Redlefsen løb dog ind i en skade og var ude i hele opstartsfasen, og i starten af sæsonen. Jesper har dog udviklet sig meget i sin første sæson som senior, hvor han har været en vigtig brik på andetholdet. Der er ingen tvivl om at Jesper fremadrettet kan blive en vigtig spiller på ligaholdet.

Jesper Redlefsen, der har skrevet under på en toårig kontakt, udtaler: - Jeg er rigtig glad for at være i Tønder og TM Tønder – det giver en tryghed, og jeg vil rigtig gerne blive i byen. I TM Tønder er der et godt træningsmiljø, og selvom jeg fik en skidt start på sæsonen pga en skade, så føler jeg, at jeg har udviklet mig som håndboldspiller. Jeg har spillet en masse kampe på 3. division, og været med i træningerne på liga. Det er et stort plus, at vi er så mange unge i truppen, det giver et fedt miljø og vi har det rigtig godt sammen socialt. Det er perfekt for min udvikling, at kunne blive to år i klubben – og i Tønder.

Thomas Clausen har allerede bevist at han kan begå sig i ligaen. 10 gange har han sendt den klistrede kugle i nettet, bl.a. tre gange i den vigtige hjemmekamp mod Skanderborg, ligesom han scorede det afgørende mål i Kolding. Desuden har Thomas været dominerende på andetholdet, både som fløj og back. Thomas der kommer fra en rigtig håndboldfamilie og nærmest er født med harpiks på fingrene, har ligeledes forlænget med to år. Selv siger han:

- Jeg trives rigtig godt i klubben, og jeg kan rigtig godt lide at være i Tønder. Jeg er i gang med en spændende uddannelse hos Hydro, og det passer perfekt ind sammen med håndbolden. TM Tønder er en rigtig god klub for unge spillere, og jeg føler, at jeg har udviklet mig på alle fronter i denne sæson. Det har været utrolig lærerigt at være med ligaholdet, og så er der bare en stemning på hjemmebanen som er fantastisk. Jeg glæder mig til næste step.