Otterups syv mod seks spil gjorde at kampen blev noget rod at se på.

I en godt opfyldt Bredebrohal spillede TM Tønder og Otterup opvisningskamp, og der var den klasseforskel der skal være i sådan en kamp. Der blev spillet fint angrebsspil i begge ender, mens det kneb lidt mere med forsvarsspillet. Efter bare fire minutter var stillingen således 4-3.

I små perioder tog TMT drengene fat i forsvaret og i de perioder trak de også fra, og fra stillingen 9-4 var der aldrig tvivl om hvem der ville vinde kampen. Otterup brugte kampen på noget syv mod seks spil, som angrebsmæssigt var fint nok, men når man ikke har en ordenlig plan over, hvordan man får målmanden ind igen, så bliver der scoret en masse mål i et tomt bur.

TM Tønder scorede vel 7-8 mål på den måde og det er bestemt ikke pænt at se på, men det er jo måden at få modstanderen til at stoppe op med den taktik. Uden at strenge sig an forsvarsmæssigt, vandt TM Tønder en sikker sejr på 36-28, og det kunne have været større, hvis vi havde scoret på alle 100 procent chancerne.

Torben Sørensen siger efterfølgende til Jyskevestkysten: - Vi fik lavet mange mål, og de fik nok lavet lidt for mange, men grundlæggende kom vi ind i et kampmode igen. Vi har ikke nogen, som ikke kan træne med. Alle fik spilletid, og vi skal ikke passe på nogen nu, så det er dejligt.

Hos Otterup gjorde den tidligere TMT spiller Magnus Frisk Jensen en god figur, og hamrede en 5-6 mål ind bag TMT keeperne.