TM Tønder er et attraktivt sted for unge talenter.

Halvlanden måneds pause er ved at være slut, en pause der er blevet brugt til flere ting. Blandt andet skulle der ses på næste sæsons trup, og det forlyder at der er godt styr på dette. Vi ved at Rune og Stoklund stopper til sommer, mens der endnu ikke er meldt noget ud om Oliver Eggert.

Rygtet siger dog at 5-6 spillere enten stopper, eller ikke får forlænget og at lige så mange nye skal ind. Fans der gerne ser profiler fra øverste hylde må dog væbne sig med tålmodighed. Det sker ikke, da TM Tønder ikke er i den vægtklasse, rent økonomisk. TM Tønder har to gange tidligere været på aktieemition, og så sent som for et år siden kæmpede klubben igen med økonomien, så der bliver ikke brugt penge, man ikke har.

Dermed er der lagt op til at nye unge talenter skal hentes til klubben, og for disse er TM Tønder et attraktivt sted. Mange unge spillere har udviklet sig her, som Torben Petersen, Nikolaj Enderleit, Kristian Stoklund og Oliver Eggert, bare for at nævne nogle af dem. Flere vil gerne tage denne tur forbi Tønder, måske belært af den fantastiske udvikling Emil Bergholt gennemgår netop nu, og TM Tønder har derfor stået i en god position, men at få nye talenter til truppen. Således siger Torben Sørensen til Der Nordschleswiger:

- Vi har fået vores ønskespiller på næsten alle pladser, og forhandler stadig med nogle. Navne kan jeg dog ikke give dig. Det har vist sig at det ikke har været altafgørende om vi har status som ligahold, eller ej.