Kan vi slå BSV en gang til.

Mens TM Tønder har holdt en lang pause, og ikke har spillet en betydningsfuld kamp siden 23.december, er BSV allerede i fuld gang. BSV har slået SønderjyskE med 28-20 og tabt 33-26 til Magdeburg, i europacuppen. Det har i denne sæson været et af BSV's kendetegn at de har været meget svingende, fra det sublime, til nederlagene mod Skanderborg, HC Midtjylland og Nordsjælland, for slet ikke at tale om santander exit'en på Tønders frygtede hjemmebane.

BSV er et top 5 hold i dansk håndbold, det er der slet ingen tvivl om. Langt fra top 2, hvor Skjern og GOG er langt stærkere, men stadig med fine chancer for at nå en semifinale i slutspillet. 888 Ligaens bedste assistspiller, Sebastian Skube meldes dog skadet, og det kan få konsekvenser for holdet, hvis han ikke bliver klar.

TM Tønder står til gengæld med en skadesfri trup, og der vil blive givet fuld gas, når modstanderen er et top 5 hold, således også på søndag. Skal BSV besejres, skal der spilles med tempo og stort mod. Vi skal turde at lave fejl, ikke være bange for ikke at slå til. Der er jo ingen der peger fingre af os hvis vi taber.

Så fuld gas drenge, på søndag klokken 15:00 i Tønderhal 2 - SAMMEN ER VI STÆRKE - så kom nu ned og bak op. En stopfyldt og medlevende hal kan få de her drenge til at lave mirakler, også mod BSV.