Kampen mod BSV blev tabt, men skal nok spilles om

TM Tønder holdt fint med fra start, men efter et par tekniske fejl kom vi bagud 5-8. I de næste syv minutter tog Christian Trans alt hvad der kom og TM Tønder kom foran 10-8 og BSV tog timeout. Under timeout måtte en tilskuer hjælpes ud af hallen, men kortet var lagt og timeout'en blev holdt. BSV fik åbenbart timeoutkortet tilbage, for den er efter kampen blevet fjernet fra liveupdate, hvilket er en fejl.

Efter denne timeout fik BSV igen kontakt ved 10-10 og holdene fulgtes ad til pausestillingen 16-16. Desværre var angrebsfejl ikke noget der blev dømt i denne kamp og det benyttede Sebastian Skube sig flittigt af. Han løb gang på gang direkte ind i vore forsvarsspillere og rørte man ham det mindste faldt han straks til jorden. Desuden slap han igen og igen godt fra skridtfejlene. Han var bare forfærdeligt at se på.

Anden halvleg vare også helt lige og midtvejs var stillingen helt lige. Usportslig optræden var der nok af, bl.a. da Mosel skulle ind ved et straffekast og spurgte Nikolaj Øris om han måtte røre bolden. Øris afviste, noget vi aldrig har oplevet før, hvem tror han lige han er.

Det lykkedes også for Sebastian Skube at snyde dommerne til at udvise Emil Bergholt to gange og Bergholt nåede i alt tre udvisninger og dermed rødt kort. Med et lille minut tilbage var TMT i boldbessidelse og en afslutning med 10 sekunder igen blev reddet og BSV tog sin fjerde timeout i kampen. Trods helbanepress lykkedes det BSV at bevare bolden.

På vej ud af banen var Red Support bestemt ikke tilfreds med den megen skuespil som BSV præsterede i dag, og sørgeligt nok blev Skube og Øris stående og provokerende lavede fakter mod supporterne. Uproffesionelt og dybt sørgeligt.

Kampen fik den forkerte vinder, men TMT har nedlagt protest for de fire timeouts, så mon ikke BSV må en tur mere til Tønder i den kommende tid. Men en flot indsats af TM Tønder der virkeligt havde meget der ikke gik holdets vej i dag. Det lover godt for fremtiden.