Tre supervigtige kampe står for døren. Det starter i aften.

 

Vi vil gerne hive op i gamle minder, da vi efter et drama sendte Nordsjælland ned i 1.division og selv rykkede op i 888 Ligaen. Det er der bare så mange andre der gør, så vi kigger lidt fremad i stedet for.

Nordsjælland er tilbage i 888 Ligaen, og har lavet 16 point i 19 kampe, hvilket er dobbelt så mange som TM Tønder har efter 18 kampe. I den modsatte kamp havde TMT helt styr på NH og førte 14-8 efter 28 minutter, mens pausestillingen var 14-10.

TMT kom straks på 15-10, men Nordsjælland gik i syv mod seks, og det formåede TMT aldrig at få lukket ned for i den kamp. Det blev 16-16 og 19-24, altså tabte TMT en periode med 4-14, og kampen endte i øvrigt 22-25.

Norsjælland har i Johan Mecklenborg og Nicolaj Pedersen et par spillere der kan være kampafgørende. Til gengæld har TM Tønder en klar bedre bredde, og så ved man bare at de kommer til at spille syv mod seks, det er helt sikkert, og det er vi forhåbentlig bedre forberedt på denne gang.

Nordsjællands hjemmebanestatistik taler også deres eget sprog. 11 af 16 point er hentet her. På udebane har de vundet i Tønder og Silkeborg og de har hentet et enkelt point i Århus. Hjemme har de til gengæld slået hold som Århus, Aalborg og Kolding, så vi er klar på hvad der venter.

Det bliver meget vanskeligt i Nordsjælland, og spillerne skal være lige så top klare som de var mod BSV. Er de det, kan de også vinde i aften, men det kræver altså en 100% indsats, og det kræver at holdet har modet til at turde, at udfordre Nordsjælland, løbe kontraerne og spille med høj fart.

Efter aftenens kamp venter yderligere to vigtige kampe, hjemme mod Kolding og ude mod SønderjyskE. Vi skal bruge tre point i disse tre kampe, og gerne flere, men med tre point ser det ganske fornuftigt ud. Du kan se kampen på TV2 Sport fra klokken 19:00.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk