TM Tønder ramte en dårlig dag og tabte fortjent.

TM Tønder lagde ud som lyn og torden og bragte sig foran 0-2, og havde bolden med chance for at bringe sig ydeligere foran. Ikke mindre end fem angreb i træk, lykkedes det at lave en teknisk fejl, og havde Christian Trans ikke pillet to kontrachancer, kunne det nemt være blevet 5-2 her. I stedet fulgte holdene ad i et sandt festfyrværkeri af scoringer og efter 17 minutter var stillingen 9-10 til TMT.

Det fortsatte lige, og efter 26 minutter var stillingen 16-15. Ingen af forsvarene fandt fodfæste, men TMT fik ikke scoret yderligere og ved pausen stod der 18-15. Det er altså mange mål i en halvleg. TMT hang lidt efter, men hang dog på efter pausen. Efter 44 minutter stod der 23-20.

NH tog timeout og gik i syv mod seks, og endnu engang med succes. På fem minutter øgede de til 28-21 og kampen var afgjort. Godt nok er det set før at en kamp kan vende på 10 minutter, men det var tydeligt at det ikke ville ske her. Alt for mange tekniske fejl og så fik vi aldrig styr på Mecklenborg og Pedersen der tilsammen scorede 21 mål. Det hele endte med et velfortjent nederlag på 31-26.

Efter kampen sagde en yderst ærlig Oliver Eggert til TV 2: -Vi laver få fejl i starten, men så begynder de at komme. Jeg tror Nordsjælland laver syv mål på kontra efter vores tekniske fejl. Så bliver det en bølge, og vi laver endnu flere fejl. Det er svært at svare på, hvorfor det vender. Det er måske noget med indstillingen. Vi mangler noget vilje eller gejst.

Fredag spiller TM Tønder hjemme i "Helvede i Syd", og her tæller kun to point. Modstanderen er KIF Kolding København, og der bliver brug for massiv støtte.