Vil vi være ligahold i næste sæson, skal vi kunne slå Kolding-København på hjemmebane.

Vi skal ikke på nogen måde forsøge at gøre TM Tønder til favoritter mod KIF Kolding København, for det er vi på ingen måde. Ser vi på restprogrammet, kan vi dog konstatere at lige netop denne kamp står som en af de mindst svære, og derfor er det et must at vi får to point, da det ellers kan komme til at se virkeligt svært ud for TM Tønder.

Mens holdet slet ikke lykkedes med at få lukket ned for Nordsjællands to bedste, så skal vi have anderledes fat i Koldings bedste spillere. Playmaker/Venstre Back Bo Spellerberg er det helt store omdrejningspunkt i Koldings spil. Får han for meget plads, ja så får vi det svært. I bagkæden finder vi også en storskydende Phillip Stenmalm og han må heller ikke gerne komme i gang. Går man for offensivt på Spellerberg, bliver boldene lagt ind til en af ligaens bedste stregspillere, Morten Bjørnshauge og på venstre fløj huserer Magnus Landin, så der bliver nok at se til for forsvaret.

Kolding-Københavns svaghed er nok den manglende bredde, og derfor skal TM Tønder for det første bruge bredden, og så skal der spilles med tempo gennem hele kampen. Hurtig opgiverkast og kontraløb, hver gang chancen byder sig, kan gøre det onde mod KIF.

Men aller vigtigst af alt, så skal Tønderhal 2 fyldes til bristepunktet, fredag aften klokken 18:30. Helvede i Syd skal koge og Kolding skal bestemt ikke synes at dette er et rart sted at være. Dette scenarie får vore egne spillere til at yde, langt over 100 procent, og så er alt muligt.

Fredag aften klokken 18:30 - Sammen Er Vi Stærke.