Aftenens lokalopgør bærer præg af skæbnekamp, men kun for TMT

13 point, det var hvad TM Tønder opnåede i sidste sæson, og det er hvad Skanderborg, Midtjylland og SønderjyskE alle har netop nu. 13 point er også det, som TM Tønder skal slutte på, for at undgå direkte nedrykning, og taber vi i Skansen i aften, kan dette såmænd blive svært nok.

Inden Koldingkampen proklamerede vi at vi skulle bruge tre point i de næste tre kampe. Efter klare nederlag i begge de to første, kan dette ikke længere lade sig gøre, så holdet har virkelig kniven for struben før aftenens kamp. Får vi ikke to point, så ser det i yderst håbløst ud, da vi i så fald skal hente point mod enten GOG, Ålborg eller Skjern, Danmarks tre stærkeste håndboldhold.

SønderjyskE er sikre på at de ikke rykker direkte ned efter gode resultater efter pausen. De er ikke presset på samme måde som TM Tønder, men derfor skal man ikke tro at de ikke giver sig fuldt ud. De vil naturligvis gerne revancere nederlaget i Tønder fra efteråret, og så skal de prøve at slutte så højt i tabellen som muligt, og få point med over i nedrykningsspillet.

Tilbage til de 13 point. Kan TM Tønder ikke nå 13 point i 26 kampe, ja så har vi ikke været gode nok, og må erkende at det hedder 1.division i næste sæson. Vi skal i næste sæson have bygget et nydt ungt projekt op. Om det bliver i ligaen eleer i 1.division, det får vi nok en ide om i aften i Skansen.

TMT Red Support gør hvad de kan for at støtte, og kommer med en bus med 55 mand. Vi bliver dog mange flere end dette, da rigtig mange kører selv. Vi gør i øvrigt opmærksom på at der ikke må bruges pustehorn i Skansen, og vi beder vore medlemmer om at respektere dette.