TM Tønder skal finde, bare et enkelt point et sted.

Efter den fremragende indsats i Sønderborg, hvor holdet spillede fremragende og lukkede helt ned for det som SønderjyskE normalt er gode til, og fik dem til at se dårlige ud (ja, jeg mener at det var TM Tønders fortjeneste at SE spillede dårligt), så venter der i dag en helt anderledes svær opgave.

Vi taler ofte om top 5 holdene, men i dag indskrænker vi det til top 2. Skjern og GOG er Danmarks to, i særklasse bedste håndboldhold. Umiddelbart vil jeg mene at Skjern er der bedste hold, men at GOG er det sværeste hold at slå.

GOG har en fremragende defensiv base og de er så lynhurtige op af banen, og straffer selv den mindste fejl, med et mål i den anden ende. Det oplevede vi i den grad i den modsatte kamp, hvor vi var chanceløse, simpelthen fordi vi lavede for mange fejl. Returløbet er derfor en vigtig faktor i dagens kamp men det kan være rigtig svært at komme hjem, mod så hurtig en modstander.

Derfor er det vigtigste, hvis man skal have point mod GOG, at man ikke laver nogle tekniske fejl. Måske forsøge at trække tempoet ud af kampen og spille med stor tålmodighed. Kan man få tempoet ud af GOG, har man faktisk gode chancer, men det bliver ikke nemt mod det her unge, velspillende hold, der også har individuelle stjerner som Nicklas Kirkeløkke og Lasse Møller.

Normalt har du 2-3 spillere, du skal holde godt øje med, men mod GOG er det alle syv positioner. Det er derfor de er så svære at spille mod. TM Tønder kommer derfor op mod en komplet modstander, og det gør dem bare så svære at spille mod.

TM Tønder mangler tre point for at undgå direkte nedrykning. Ingen smider point mod HCM (tror ikke på at nogen tør spekulere på sådan noget, da dette kan ende i fatale konsekvenser), så TMT skal ud over, selv at slå HCM bruge bare et point mere. Det skal vi finde i kampene mod GOG, Ålborg, Skjern eller Ribe-Esbjerg, og det behøver ikke vente til sidste runde, så lad os nu bare dele med GOG i dag.

For at det lader sig gøre, skal Tønderhal 2 i den grad fyldes til bristepunktet, i dag klokken 17:00. GOG er et ganske ungt hold, og måske kan publikummet i Tønder ryste dem en smule. Det håber vi.

SAMMEN ER VI STÆRKE - Mød talstærkt op.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk