Ole Erevik stod i vejen i søndags, og TMT må forsøge at hente point i Ålborg.

 

TM Tønder var langt hen af vejen, særdeles velspillende i søndags mod GOG. Det lykkedes at pille tempoet ud af fynboerne, med god disciplin og få tekniske fejl, og da Trans samtidig var et sandt monster i målet, kunne TMT bringe sig foran 4-1. GOG fik dog stabiliseret forsvaret og kom på 5-7. TMT hang på og via pausestillingen 12-14 kom TMT på 14-14 kort ind i 2.halvleg. Bagkæden var dog lige tynd nok og de tekniske fejl kom sammen med at trætheden meldte sig, og så er Ole Erevik bare ren verdensklasse, så det hele endte 24-36. 

Glædeligt var det dog at se fremtidens TMT stjerner, Lasse Boeriths, Jesper Redlefsen og Thomas Clausen, der alle viste forrygende takter mod GOG. De brugte de minutter de fik på banen på forrygende vis.

Nu går turen så til Ålborg, de danske mestre, der uden Sagosen slet ikke er et hold af samme kaliber. Ålborg har været igennem et udmattende gruppespil i Champions League, hvor de har tavt mange kampe, og har desuden tabt 9 af de første 22 kampe i ligaen. Efter en rigtig flot september/oktober begyndte det at gå lidt skævt med nederlag til Skanderborg, samt udebanenederlagene til Nordsjælland og senest i Skanderborg igen.

Hjemme i Gigantium er det dog blevet til 8 sejre og kun to nederlag, så opgaven bliver virkelig svær, og Nordjyderne har brug for en sejr for selvtilliden. Jan Larsen siger således til Nordjyske.dk:

- Der er ikke noget at rafle om. Det er en kamp, vi skal vinde. Tønder har gjort det godt i flere kampe. Senest slog de SønderjyskE og tidligere på sæsonen sendte de også BSV ud af pokalen, men på vores hjemmebane er det selvfølgelig et hold, vi skal vinde over.

Følg med på liveapp'en i aften fre klokken 18:30.