TM Tønder slog hårdt kæmpende HCM med 10 mål

Der gik ikke mere end to minutter, før HCM bragte bragte sig foran 0-2. Ved stillingen 2-4 og en mand i undertal fik TM Tønder dog fundet det rigtige niveau. Kristian Stoklund spillede stærkt i denne periode, og sammen med Emil bergholt sørgede han for at 2-4 blev til 8-5. HC Midtjylland hang dog pænt på, og især deres 18 årige højre back, Rasmus Madsen (21) viste sig som en særdeles spændende spiller. Rune Schrøder fik skudt sig varm og så var stillingen 16-11 ved pausen.

Efter pausen gik HCM lidt i stå, samtidig med at TMT satte tempoet op, og hurtigt blev forskellen udstillet. 21-13 efter 37 minutter, og otte minutter før tid var føringen oppe på 33-20. Så blev der spillet lidt for smart og det udnyttede HCM til at score fire mål i træk. I den periode forsøgte TMT sig med noget 3-3 forsvar, og det udnyttede især HCM's klart bedste mand, førnævnte Rasmus Madsen (8 mål).

Det endte dog med en sikker (og forventet) sejr på 36-26. Emil Bergholt blev kampens spiller efter en flot indsats i begge ender. Fremhæves skal også Rune Schrøder, der spillede en flot angrebskamp og Thomas Clausen, der igen udnyttede sin spilletid med flotte aktioner i begge ender af banen.

Emil Bergholt: 9

Rune Schrøder: 8

Kristian Stoklund: 6

Thomas Clausen: 3

Jesper Redlefsen: 2

Hans Martin Asmussen: 2

Niclas Thyssen:2

Rolf Ravn: 1

Mads Thomsen: 1

Lasse Boeriths: 1

Ulrik Eggert: 1