Jesper Redlefsen gjorde det onde mod Tommerup

 

TMT Red Support blev hængende efter ligakampen for at støtte op på det unge 3.divisionshold, der står med rigtig fine muligheder for oprykning, og kan vi hjælpe med det så gør vi det gerne. Om det var Red Support og de mange andre tilskuere der blev i hallen, eller om det var cheftræner Brian Smiedemann der havde forberedt holdet godt vides ikke, men holdet var helt klar fra start.

Holdets store profiler Thomas Oesen og Casper Madsen fik sat et flot tempo i spillet og især sidstnævnte viste en fantastisk vilje og gennembruds farlighed, og holdet kom dermed flot fra start. Tommerup viste sig som et skudfarligt hold med mange skudvarianter og hang fint på. Ved pausen stod der 15-12.

Unge Jesper Redlefsen der huserer på venstre fløj havde en travl dag, først med en kamp i 888 ligaen, hvor han gjorde en god figur, og derefter kamp i 3.division. Troede man at han løb tør for kræfter, måtte man tro om igen. I begge kampe viste han nogle fantastiske kvaliteter i kontrafasen. I forsvaret læser han spillet utoligt flot og skaber selv de fleste kontrachancer. Han udnyttede enhver fejl fra Tommerups side og scorede 11 gange i kampen. Jesper var en kæmpe oplevelse og står foran sit helt store gennembrud i TMT trøjen. Kampen sluttede 31-27.