TM Tønder henter SønderjyskE's publikums yndling

TM Tønder har skrevet en to års kontrakt med den 21 årige venstre back Jacob Lyck fra SønderjyskE. Ham så undertegnede for første gang tilbage i november, og siden den dag har jeg håbet at TM Tønder ville hente ham, for han var ganske enkelt bare god.

Følger man lidt med i de sociale medier fra SønderjyskE, så mærker hurtigt at Jacob Lyck har stor betydning for tilskuere og fans fra klubben. Og opholder man sig i Skansen når de spiller kamp, mærker man straks at stemningen stiger flere grader når Jacob kommer på banen, for slet ikke at tale om, når han scorer.

Jacob Lyck har ikke fået mange chancer i SE, og nu skifter han altså til TM Tønder, for at få sit gennembrud. Jeg vil mene at hans nuværende niveau er nogenlunde som Oliver Eggerts niveau var da han kom til TMT, så det lover da meget godt.

Jacob Lyck håber naturligvis at han kommer til at spille en rolle på TM Tønders hold, og siger desuden: 

- TM Tønder har mange dygtige unge spillere, med masser af gå-på-mod og vildskab, som jeg glæder mig til at komme til at træne og spille sammen med. Der er et godt træningsmiljø i klubben, hvor en god blanding af unge og erfarne supplerer hinanden godt.

- Og så er det en rigtig fed hjemmebane i Tønder Hal 2, hvor jeg glæder mig til at få et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen. Der er stor opbakning til håndbolden i området og en fed kulisse når der spilles kampe.

Jacob Lyck, i TMT Red Support glæder vi os til at se dig kæmpe i den røde trøje - Velkommen til.