Mathias Mosel stod fantastisk, og havde fortjent at få point med fra Skjern

TM Tønder kom egentlig godt fra start, og der gik 4 minutter inden Skjern kom på tavlen, på et straffekast. Efter 9 minutter var stillingen således 4-4, og det tegnede godt. Herfra gik det dog kun en vej. Dårligt angrebsspil og absolut ingen redninger fra Christian Trans betød at der fire minutter senere stod 8-4.

Mathias Mosel kom ind i stedet for Trans og han startede da også med en redning, men angebsspillet var slet ikke godt nok. Kiksede indspil til stregen, dårlige skud udefra og tekniske fejl gjorde at det blev 10-4. Begge fløje blev skiftet ud og ind kom de to unge Jesper Redlefsen og Thomas Clausen. Martin Kærgaard kom ind på stregen og han fik skudt hul på Emil Nielsen. Samtidig holdt Mosel buret rent, de sidste 5 minutter og 13-6 blev til 13-9.

Unge Jesper Redlefsen tog pusten fra Skjern i starten af 2.halvleg og da han scorede til 15-13, anede man at et vendepunkt var på vej. Kort efter vriklede han desværre rundt på foden og måtte udgå, ØV. Efter 40 minutter scorede Ulrik Eggert til 18-17 og der var spænding i kampen. Desværre vandt Skjern den næste periode og kunne bringe sig foran 23-18 og kunne derfra køre en sejr hjem på 26-22. 

Seks straffekast til Skjern mod to til TM Tønder og og seks mod tre udvisninger var ikke et reelt billede af kampen, men nok mere et billede af den lilles kamp mod den store, desværre.

Mathias Mosel var den helt store oplevelse, og med en redningsprocent på 50, havde han virkelig fortjent at få point med hjem fra Skjern. Der var flere kæmpe redninger, og han overstrålede helt sikkert Emil Nielsen i den anden ende.

Vi håber at Jesper Redlefsen slap med skrækken. Han kan blive en vigtig spiller på onsdag mod Ribe.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk