Andetholdet kan i dag sikre sig, minimum nogle fede oprykningskampe

3.divisionsholdet spiller i dag mod fynske Søndersø, der i sidste sæson spillede 2.division, den række vores unge hold så gerne vil op og spille i. Og 2.division er en svær række og en super udfordring for vore unge drenge og så vil det være en forstærkning af førsteholdet, når reserverne spiller i den højeste række, et andethold kan spille i.

Efter nedrykning var det fysisk stærke hold fra Søndersø da også blandt oprykningsfavoritterne, men sådan er det ikke helt gået. De ligger i midten af rækken og har ikke rigtigt noget at spille for. De har vundet halvdelen af deres kampe. De har bl.a. vundet over topholdet Kolding, samt begge opgør mod Odense HC.

Situationen er den at SønderjyskE vandt i går og er kun et point efter TMT. Et point foran TMT ligger Kolding, der netop spiller mod formstærke SønderjyskE i sidste spillerunde. De lyseblå kan derfor hjælpe TMT til direkte oprykning, hvis de kan vinde deres 11.sejr i træk. Det kræver dog at TMT vinder de to sidste kampe, og der bliver derfor brug for en flot opbakning i dag klokken 14:00.

Der venter os en rigtig svær opgave, for Søndersø er et hold godt hold, som bare ikke helt har fået det til at fungere optimalt i denne sæson efter deres nedrykning fra 2 division. De er nogle store stærke fysiske spillere, som helt sikkert kan volde os problemer, hvis vi ikke er klar til at ”gå all in” i duellerne. De vil helt sikkert gerne revanchere 2 mål’s nederlaget vi påførte dem til sæson start, så vi skal være klar til at modstod alle deres forskellige udspil, især deres 7 mod 6 spil., ciger cheftræner Brian Smiedeman, der samtidig kan glæde sig over en fantastisk hjemmebanestatistik, der siger nederlag til Kolding, uafgjort mod Sønderjyske, og ellers lutter sejre.

SES VI KLOKKEN 14:00 - SAMMEN ER VI STÆRKE.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk