Andetholdet smed et point, men skal være lykkelige for det point de fik.

Foto: Flemming Andersen.

TMT Red Support havde revet et par timer ud af kalenderen, for at tage i hallen og støtte 2.holdet. Ud over en gruppe supportere havde godt og vel lidt over 100 øvrige Tønder borgere fundet vej til Tønderhal 2 og stemningen var rigtig god i en kamp hvor TMT var i teten det meste af tiden.

Efter 5 minutter var stillingen blot 0-1, men der kom dog gang i tavleføren ved dommerbordet. 4-4 og en udvisning til TMT kostede og stillingen blev 4-7. To udvisninger til gæsterne fik dog sat gang i det unge Tøndermandskab, der med 6 mål i træk spillede sig på 10-7.

Så gik Søndersø ellers i 7 mod 6 og når modtanderne ikke kan ramme det tomme mål, er der jo ingen grund til at stoppe med det. Fynboernes nummer 10 Mads Grønmar var godt skydende og udnyttede 7-6 spillet til få scoret nogle mål. 13 gange lynede han i alt.

TM Tønder 13-10 føring kort før pausen blev til pauseresultatet 13-12, og efter pausen kom der for alvor gang i scoringerne, selv om TMT keeper Henrik Pedersen spillede sig op. Søndersø fortsatte 7-6 spillet og da det endeligt lykkedes at sende bolden i det tomme mål til stillingen 25-20 med 10 minutter igen lignede det en stensikker hjemmesejr.

Men pludselig kneb det med at få afsluttet ordentlig og gæsterne vendte kampen på hovedet og bragte sig foran 30-29 0g 31-30. Kampens helt store profil med 16 scoringer, Casper Rahr Madsen ville det dog anderledes og sørgede for at det ene point trods alt blev i Tønder.

Hos Red Support tvivlede vi dog på om topholdet Kolding overhovedet har intentioner om at rykke op, så det var ikke nogen kæmpe overraskelse at de senere på eftermiddagen tabte i Svendborg.

Situationen er den at Kolding og TMT har 32 point og SE har 30. Kolding og SE mødes i Kolding, mens TMT på udebane møder nummer 4 fra Nyborg, der ikke har noget at spille om, men heller ikke noget pres på skuldrene. Får vi point i Nyborg, skal SE vinde med 5 mål i Kolding, for at tage andenpladsen. Kolding og SE spiller dagen før Nyborg og Tønder. En spændende weekend venter om 14 dage.

Casper Rahr Madsen 16

Lars Reinholdt 4

Thomas Oesen 4

Kasper Smidemann 3

Martin Busk 2

Thomas Clausen 1

Mathais Hejsel 1