Der bliver trangt på tilskuerpladserne på onsdag.

Da TM Tønder for 12 år siden blev genskabt, efter nogle år i lyseblåt, var det noget op ad bakke. Et hold af dygtige spillere blev sammensat, men man måtte sande at der skulle nogle alvorlige øretæver til i starten, bl.a. 22-44 hjemme mod Stoholm. Vendepunktet kom i Ribe, da holdet spillede en fantastisk 1.halvleg og tog begge point med hjem.

Onsdag aften står der i den grad skæbnekamp på menuen, og igen er Ribe modstanderen. Ribe har som udgangspunkt en slutspilsplads at kæmpe for, men det kræver dog at både Nordsjælland og Mors taber, så mon ikke den chance bliver aflivet i løbet af kampen. Men tilbage til skæbnekampen, så står det fast at TMT skal bruge et point, for at undgå den direkte nedrykning. Lykkes det ikke, så har vi bare ikke været gode nok, og må en tur ned.

Rasmus Boysen fik blåt kort i den seneste kamp for Ribe, men slipper for karantæne, og er dermed med mod TM Tønder. Derimod har der været tvivl om Lukas Karlson er skadet eller ej. Ribe holder naturligvis kortene tæt ind til kroppen, så det har vi ikke noget svar på.

TM Tønder bøvler også med skader til Oliver Eggert, Rolf Ravn og Jesper Redlefsen. Vi håber at alle bliver klar, men det ser ikke super positivt ud. Vi må spille med dem vi har, og så skal vi bare kæmpe med alt hvad vi har, i de to gange 30 minutter.

Fornemmelsen har længe peget på at det hele nok skulle afgøres i aller sidste spillerunde. Sådan er det med TM Tønder. Mod Nordsjælland blev det hele afgjort i sidste sekund. Mod Skive måtte vi så meget igennem, og afgørelsen faldt først i de sidste 5 af i alt 180 minutter. Det er jo bare typisk TM Tønder.

Men nu venter den måske vildeste kamp i TM Tønders historie. En kamp der vel kun kan sammenlignes med de store opgør mellem TSF og MUIF. Alle siddepladser skulle efter sigende være revet væk. Der bliver stopfyldt, det bliver vildt, og vi tilskuere skal få spillerne til at yde 150 procent. På den måde kan vi slå Ribe og undgå den direkte nedrykning, en gang til.