Efter at nedrykningen var en kendsgerning, blev der sagt farvel til syv mand.

TM Tønder skal i gang med at bygge et nyt hold op, og selv om vi gerne var blevet i ligaen, må vi også se nøgternt på det. For de mange unge spillere som holdet skal bygges op på, er det måske ikke helt tosset at starte fra 1.division.

Vi har fået to år med store oplevelser i 888 Ligaen, men vi skal også huske at vi er en udviklingsklub for talenter der skal videre. Det vil sige at når vi lykkes med at få samlet et stærkt kuld, så vil vi få disse oplevelser, men vi skal også være klar på at vi er blandt nedrykningskandidaterne, hver eneste sæson.

Syv spillere har valgt at søge nye udfordringer. Nogle har taget et lille skridt op, mens andre tager et skridt ned, for at blive udviklet via spilletid. Det skal man have forståelse for, også selv om man måske rynker lidt på næsen over nogle spilleres klubvalg.

Rune Schrøder og Kristian Stoklund fortsætter i Fredericia, hvilket vi tidligere har skrevet om.

Oliver Eggert fortsætter karrieren i SønderjyskE, hvor han også kom fra. Han kom til Tønder for at blive udviklet og føler sig nu klar til at repræsentere fødebyen. Vi har naturligvis stor forståelse for at en spiller gerne vil hjem.

Martin Kærgaard er den spiller vi ærgrer os mest over at miste. Af de spillere der stopper har han været den der har ofret sig mest for holdet. Martin rygtes retur til SønderjyskE.

Mads Thomsen har haft en glorværdig karriere, som startede i Tønderhal 2 og sluttede samme sted. Mads stopper karrieren i en alder af 31 år. Vi ønsker Mads held og lykke og tak for indsatsen.

Niclas Thyssen var flere gange tæt på at få sit gennembrud i Tøndertrøjen. Nu flytter han fra byen og rygtet siger København. Mon ikke håndboldkarrieren fortsætter over there, og måske mødes vi i næste sæson.

Thomas Oesen fik aldrig det ventede gennembrud i TMT. Nu har han søgt spilletid i 2.divisionsklubben Give HK. Vi tror på at Oesen kan udvikles der, og forhåbentlig skal 2.holdet krydse klinger med Give i næste sæson.

Vi ønsker jer alle god vind i jeres nye klubber, når eventyret i Tønder slutter helt. Der er jo lige en pokalkamp, der skal spilles først.

Vi går ud fra at den resterende del af truppen fortsætter i den røde trøje, og i så fald har vi en spændende trup, som skal vinde 1.division i næste sæson. Et hold bygget op om Lasse Boeriths, Jacob Lyck, Emil Bergholt, Rolf Ravn, Ulrik Eggert m.fl, krydret med store lokale talenter som Madsen, Redlefsen og Clausen. Det skal nok blive godt, og mon ikke der dukker et par spændende bagspillere eller tre mere op. Vi afventer med spænding.