TMT Red Support og foreningsdelen i TMT arrangerer bus til Nyborg

Foto: Flemming Andersen

Ligaholdets sæson sluttede brat i onsdags, men andetholdets sæson kan slutte i jubelscener, når sidste kamp spilles, søndag den 8.april klokken 15:30 i Nyborg, mod formstærke SUS Nyborg 2. Faktisk er der flere scenarier, da de 4 tophold mødes indbyrdes.

SUS Nyborg lignede alt andet end et tophold, da de for et par måneder siden lå og rodede rundt omkring nedrykningsstregen, men så tog pokker ved dem, og de har ikke tabt de seneste 7 opgør. De 5 seneste er tilmed vundet og de ligger på en fjerdeplads, dog uden chance for at forbedre dette.

Anderledes ser det ud for TM Tønder 2 der stadig kan slutte både som nummer et, to eller tre, men da nummer et, Kolding spiller hjemme mod nummer tre Sønderborg (vundet de seneste 12 kampe), dagen før TMT's kamp i Nyborg, så ved holdet hvad de skal levere før kampen starter.

  • Vinder Kolding er de puljevinder og TMT slutter som nummer to og skal spille om oprykning.
  • Spiller Kolding uafgjort, skal TMT vinde for at rykke direkte op. Ellers bliver de nummer to.
  • Taber Kolding skal TMT have mindst et point, så rykker de direkte op. Ved samtidig TMT nederlag venter 3.pladsen.

Så der står meget på spil, og derfor har vi i TMT Red Support besluttet at vi vil hjælpe, også for at hjælpe 1.holdet, der har brug for at 2.holdet spiller i højst mulige række. Sammen med foreningsdelen har vi derfor lejet en stor bus, hvor vi har halvdelen af bussen til rådighed.

Vi kører fra Tønderhal 2 klokken 11:45. Kampstart er klokken 15:30, og er nok hjemme klokken 19:30. Tilmelding skal ske til Allan på tlf. 51 29 33 50, senest på tirsdag. Allan vil så guide jer igennem hvordan betaling for turen forgår. Det koster 75,- kroner for busturen og der er formentlig ingen entre.

Prisen på 75 kroner gælder alle, uanset om man er medlem af Red Support. De der er medlem får dog en gratis ØL/Vand på vejen derover, og vinder holdet får medlemmerne også en på hjemvejen. Ikke medlemmer kan købe drikkevarer hos Red Support.

Andetholdet har hen over sæsonen fået bedre og bedre opbakning hjemme, og nu skal vi vise at vi er Danmarks bedste publikum. SAMMEN ER VI STÆRKE og nu skal vi altså have andetholdet op i 2.division, så få jer nu meldt til, så vi kan give dem en opbakning der er ligaen værdig. 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk