Martin Prachar og Ondrej Zdrahala spiller i Schweizisk håndbold

Den store stregspiller Martin Prachar blev aldrig den store oplevelse i TM Tønder, og forsvandt efter bare et enkelt år. Martin Prachar der er født i 1979 er stadig aktiv i en alder af 38 år. Martin, der har 32 tjekkiske landskampe på cv'et, spiller i dag i HSC Surh Arau i Schweiz, hvor han har sine kompetancer i forsvaret. Han er således ikke at finde på topscorerlisten, men har i 25 kampe for holdet fået 4 advarsler og 7 udvisninger, så voldsom meget spilletid har han nok ikke fået i denne sæson.

HSC Suhr Arau sluttede grundspillet som nummer 6 og er med i mesterskabsslutspillet. Der spilles playoff og holdet er bagud 0-2 i kampe mod Kadetten Schaffhausen.

Playmaker Ondrej Zdrahala fandt sin anden ungdom under EM i Januar, hvor han endte med at blive topscorer. Ondrej spillede en god sæson i TM Tønder, men har siden spillet i et par 2.bundesliga klubber og et enkelt år i Slovakiet, inden han før denne sæson skiftede til TSV St.Otmar St.Gallen i Schweiz. Holdet sluttede på 7.pladsen og er bagud 0-2 i kampe i kvartfinalen mod Pfadi Winthertur.

Ondrej Zdrahala på 34 år står noteret for 106 landskampe og 366 mål, og er i denne sæson den 6.mest scorende i Schweiz med 127 mål og 13 straffemål i 25 kampe. Hans succes ved EM har åbnet øjnene hos nogle støøre klubber og fra næste sæson tørner han ud for den polske storklub Wisla Plock.