TMT 2 havde ikke meget at spille for i Nyborg

Kolding HK havde med det yderste af neglene hentet en 20-19 sejr over Sønderborg lørdag, og derfor var Kolding sikre på den direkte oprykning til 2.division, mens Sønderborg blev treer. TM Tønder var dermed sikre på andenpladsen og kvalifikationskampe om oprykning, og det kunne ses, til trods for at man gerne ville vinde.

TM Tønder kom ellers blæsende fra start, og efter seks angreb var stillingen 6-2 til det unge hold. Nyborg har tre fysiske pragteksemplarer i fireblokken og de begyndte langsomt at tage fat og Nyborg kom tilbage i kampen. De tre havde nemt ved at mose sig igennem TMT forsvaret, men heldigvis havde TMT forholdsvis nemt ved at score og kunne gå til pause, foran 19-18.

Til trods for 19 scoringer, stod man med følelsen af at man burde have scoret flere, sjovt nok. De tre fysisk stærke Nyborg spillere begyndte at vise træthedstegn, kort ind i anden halvleg, hvor TMT lå og førte med et par mål. Det eneste der ikke måtte ske, skete så desværre. Holdets topscorer, Casper Rahr Madsen landede uheldigt under et gennembrud og udgik med det der lignede en brækket arm. 

TM Tønder har en bred bagkæde og sammenfattet med at Nyborg så mere og mere trætte ud, kom TMT foran med fire mål, og denne gang smed de ikke føringen. Til slut fik Nyborg lov til lidt kosmetisk reducering, men sejren var ikke i fare og TMT vandt 38-36 i en kamp der manglede gnist, da ingen af holdene for alvor havde noget at spille om.

I en hal med omkring 50 tilskuere, hvor kun 10 af dem heppede på Nyborg, gav TMT Red Support holdet den opbakning der var behov for. TMT Red Support ser dog frem til kampe med lidt mere nerve i kvalifikationskampene, der starter på søndag. Mere om disse kampe følger.

Og Casper Madsen, ja hans sæson sluttede desværre på skadestuen med armen i gips. Herfra ønskes god bedring til Casper, der bliver svær at undvære i de kommende kampe.

Mathias Hejsel 8, Thomas Oesen 7, Casper Madsen 5, Daniel Jacobsen 5, Thomas Clausen 5, Kasper Smidemann 2, Morten Jørgensen 2, Lars Reinholdt 2, Jesper Redlefsen 1, Jonas Nielsen 1.