Et fyldt Spectrum Odder er garanti for en fest

TM Tønder og Odder har udkæmpet store slag i Spectrum Odder, eller "Hulen" som den vist bliver kaldt i området. Sjovt nok var der altid sæsonrekord når TM Tønder kom forbi, da man altid har gjort noget ekstra for at få folk til at komme og give Red Support kamp til stregen.

Når hallen bliver fyldt op med omkring 700 tilskuere er stemningen også fantastisk, men ser man på tilskuertallene, så kommer der desværre kun det halve til førsteholdets hjemmekampe. Nu er det så andetholdene der skal udkæmpe et slag, og hvor mange der kommer er uvist.

Helt sikkert er det dog at TMT Red Support er med i bussen, og selv om vi ikke er så mange som vi var i Nyborg, så kommer vi i en meget stærk opstilling og skal nok give de røde en opbakning der kan hjælpe i de kritiske momenter af kampen, når tingene ikke lige fungerer.

Odder er sindsygt stærke på egen bane, hvor 10 af 11 kampe er vundet, mens de har været mere middelmådige på udebane. Det gælder derfor om at få et godt udganspunkt. Hvert mål tæller i det samlede regnskab. Tænk bare kampene mod Nordsjælland for et par år siden. Faktisk var Odder tæt på at ryge i nedrykningsspil i forrige sæson, så der er sket noget med holdet siden da.

TM Tønder strutter af selvtillid. Holdets bredde er fantastisk, og kan holdet få gang i forsvarsspillet, har de med Jesper Redlefsen og Thomas Clausen to lynhurtige fløje, der kan sørge for de nemme mål. Bagkæden er naturligvis ramt, men bredden gør at holdet stadig har nogle super induvidealister i bagkæden. Hver især kan på dagen afgøre kampe, og alle spillere bliver vigtige.

Du kan stadig nå at tilmelde dig turen. Læs mere her.