Afbudramt TMT2 tabte til fysisk stærke Odder

Der var afbud fra målmand Henrik Petersen, playmaker Thomas Oesen, og playmaker og topscorer Casper madsen, så det var et TM Tønder hold med knappe resourcer, der stillede op i Odder. Når så modstanderen lukker ned for vores kontraspil med deres stærke fysik, så bliver det ikke nemt.

Odder kom bedst fra start og bragte sig foran 4-1. TM Tønder fulgte herfra med, men var konstant bagud med et par mål. Sidst i første halvleg kom Odder foran med 4-5 mål og et målmandsskifte var nødvendigt. det gav et lille comeback til Jesper Boldt, der ellers er flyttet fra byen, men stod til rådighed på dagen, og han startede med et par flotte redninger, men ved pausen var stillingen 14-10.

TM Tønder kom godt ud til anden halvleg og kom på 14-12. Midt i halvlegen fik vi kontakt ved 19-19, men et meget tyndt rødt kort til Morten Jørgensen kom til at koste. Odder kom på 23-20 og kræfterne slap op på det tyndt besatte TMT hold, og Odder vandt 27-23.

Odder havde held med at stoppe vores kontrafase, ved at de ved hvert boldtab lige trykkede boldholderen ned i gulvet, så resten af holdet kunne løbe hjem. Det skal der naturligvis findes en løsning på til returopgøret, for kan holdet få gang i kontraspillet, kan de nemt hente de fire mål på søndag i Tønderhal 2.