TM Tønder henter venstre fløj med flot CV i Ribe-Esbjerg

 

Der er vist ingen tvivl om at ambitionerne er store i Ribe-Esbjerg. Nok større end hvad godt er, og det betyder at der ikke plads til talenter i klubben. Det har TM Tønder nydt godt af og har hentet U-21 VM sølvvinder fra 2017 Lasse Nicolajsen til klubben fra næste sæson.

Lasse har til trods for meget begrænset spilletid, smidt den klistrede bold i nettet 29 gange i 22 kampe, så venstrefløjen ved godt hvordan det skal gøres. To af målene blev scoret mod TMT i det første indbyrdes opgør i Ribe.

Lasse selv siger om skiftet til TM Tønder: 

- Jeg har altid spillet håndbold i Esbjerg, og jeg synes tiden nu er inde til at prøve noget nyt. TM Tønder er en rigtig god klub, hvor udviklings- og træningsmiljøet er rigtig godt. Her er mange dygtige unge spillere, som har stor vilje, og jeg er sikker på, at det vil være godt for min udvikling. Jeg har en forventning om en rolle på holdet, og mere spilletid end tilfældet har været i denne sæson. Jeg glæder mig meget til at komme til Tønder, hvor mange bakker virkelig meget op om håndbolden. TM Tønder har en fantastisk hjemmebane, og jeg glæder mig til at være hjemmehold foran bl.a. deres entusiastiske fanklub.

I bestræbelserne på at bygge et nyt ungt hold med masser af TMT dna op, passer 21 årige Lasse perfekt ind. Cheftræner Torben Sørensen siger således:

- Lasse er en ung og talentfuld spiller, der har masser af gå-på-mod, er teknisk dygtig og så brænder han for at blive bedre. Jeg er sikker på, at Lasse med sin gode indstilling vil falde godt ind i truppen. Lasse passer perfekt ind i TM Tønders DNA. Han har masser af vilje, og er en ung spiller der allerede har både erfaring fra håndboldligaen og ikke mindst diverse ungdomslandshold, hvor han var med på holdet der vandt sølv ved VM i Algeriet i 2017. Vi ser frem til at byde Lasse velkommen i den røde trøje.

TMT Red Support byder således Lasse velkommen til. - Vi glæder os til at se dig i den røde trøje, velkommen til TM Tønder.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk