Kan vi samle over 500 tilskuere til en 3.divisionskamp?

TMT Red Support var slet ikke klar til at gå på sommerferie, da ligaholdet havde spillet deres sidste kamp. Kærligheden er derfor kastet på andetholdet og vi har været på nogle fine udebaneture for at støtte dem. Nu gør vi arbejdet færdigt, og støtter holdet så længe oprykningsdrømmen lever.

I mange år har vi kaldt efter flere lokale spillere i TMT, og det har vi også fået. Andetholdet er bygget op af super talenter der har spillet ungdoms håndbold i den røde TMT trøje, og før det har optrådt i en af moderklubberne.

Har du ikke set holdet spille, er du gået glip af en del. Nogle af egnens største talenter spiller for TMT2, og efter 23-27 nedelaget i Odder er holdet presset, ja de er underdogs. Og rollen som underdogs passer holdet rigtig godt. Netop i den rolle har de hentet nogle flotte sejre, bl.a. i Kolding.

Odder er et fysisk stærkt hold der spiller med musklerne, og kravet for at vinde med 5 mål er tempo, tempo, tempo. Odder hjemme og Odder ude er nu også to forskellige hold. mens de kun har tabt en hjemmekamp i år, har de tabt over halvdelen af udekampene.

Kan Tønder endnu engang leve op til slognet "Sammen er vi stærke", og fylde hallen godt op på søndag klokken 16:15. Det tror vi. I skrivende stund har 128 mennesker vist interesse på en facebook begivenhed, og vi tror på at mindst 500 vil møde op i Tønderhal 2 og omdanne hallen til "Helvede i Syd".

Så kom ned i hallen på søndag, gerne i rød trøje, og giv Busk, Hejsel, Smiedemann, Redlefsen, Reinholt, Clausen, Oesen og de andre andetholdsspillere en opbakning der er ligaen værdig. TMT Red support vil være der, og mange ungdomsspillere vil komme i deres kampuniform. Det er nu vi vil vise, at vi også er der for vore mange talenter, der virkelig fortjener opmærksomheden og opbakningen.

VI er stolte, vi er fra Tønder af'.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk