Skanderborg spiller skifter til TMT

Jeppe Johann Jonasson med en fortid i Nordsjælland, TMS Ringsted og de seneste to sæsoner, Skanderborg Håndbold, bliver i kommende sæson TMT spiller. Bagspilleren der scorede omkring 40 mål pr. sæson i TMS i 1.division, skiftede for to år siden til Skanderborg. Her fik han dog aldrig noget gennembrud, og nu prøver 28 årige Jeppe Jonasson at få genstartet karrieren i TMT.

28 årige Jeppe Johann Jonasson, der har sine kompetancer i forsvarsspillet, men via gode fighterevner har gode muligheder for at blive tovejsspiller, siger om skiftet til TM Tønder:

- Jeg har haft mange gode snakke med Torben, og de værdier som er i TM Tønder tiltaler mig meget. Jeg ser frem til at komme til klubben, hvor jeg ved der er mange dygtige unge spillere, som vil arbejde for tingene. Jeg får en anden rolle på holdet i Tønder, end jeg har haft i Skanderborg. Jeg ser meget frem til få spilleglæden tilbage, og tager imod de nye udfordringer, som jeg bliver stillet over for i TM Tønder. Det bliver sjovt at få hjemmebane i Tønder Hal 2, hvor jeg altid har oplevet et entusiastisk publikum.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk