Odder Elite har aldrig vundet i Helvede i Syd.

Det er en tradition at Odder Elite aldrig vinder i Tønder, og den tradition har TMT Red Support tænkt sig at holde fast i. Utallige gange har Odder gæstet TM Tønder Håndbold, og utallige gange har de forladt hallen med bøjede hoveder.

Vi har før fortalt at Odder har spillet en stor sæson i egen hule, mens det på udebane er blevet til 5 sejre og 6 nederlag. det er også blevet til nogle gevaldige snittere på udebane, og det er sådan en snitter, vi skal forsøge at tilføre østjyderne i dag. Eksempler på udebane nederlag er:

  • Nr.Djurs - Odder: 25-14
  • Skovbakken - Odder: 31-24
  • Silkeborg - Odder: 33-24

Sjovt nok så vandt Odder deres fem første udekampe, og har altså tabt de seks seneste. Inden vi bliver alt for selvfede, skal vi dog huske at vi er bagud med fire mål, ligesom vi mangler Madsen og Jørgensen, så der skal spilles på absolut topniveau i alle 60 minutter. Kommer vi relativt hurtigt foran med de 4 mål kan det dog godt knække østjyderne.

Noget andet der kan knække Odder er publikum. Tønderhal 2 i topform findes ikke andre steder og Red Support kommer i stærkeste opstilling. Vi kan dog ikke gøre det alene, og vi håber i høj grad at byens håndbold kyndige publikum vil være med i dag. 500 larmende tilskuere vil være skræmmende for Odder og kan gøre en kæmpe forskel for vores unge lokale håndbold talenter.

Så husk lige at dukke op, i dag klokken 16:15.