Odder tog tempoet og til sidst også pusten fra TMT drengene.

Tønder gjorde det igen. Lavede en flot kulisse, hvor et sted mellem 350 og 400 tilskuere havde valgt at bakke holdet op. Meget meget flot og det viser kun at drengene har spillet en stor sæson, og det blev de belønnet for søndag eftermiddag.

TM Tønder kom ud til kampen med lyn og torden og bragte sig foran 6-4. Spillerne virkede dog en lille smule bange for at komme alt for tæt på de fysisk stærke Odder spillere, og den næste periode blev tabt 1-8, således at det efter 20 minutter stod 7-12.

Træner Brian Smiedeman søgte hele tiden efter løsninger, men Odder kunne hele tiden gå mand mod mand, og score efter behag. En række tekniske fejl gjorde dog at TMT kunne score nogle nemme mål og reducere til 10-12. Ved pausen stod der 13-15 på tavlen.

Efter pausen havde Martin Busk og Daniel Jacobsen gode auktioner, og midt i halvlegen var TMT foran med et enkelt mål, men havde Odder taget tempoet ud i 1.halvleg, så blev det kun langsommere efter pausen. Og det spil er de bare gode til. Hver man varmer bolden godt og grundigt, og så går de mand mod mand, og det havde TMT drengene ikke fysikken til at modstå.

De sidste 10 minutter mistede TMT drengene modet og nederlaget blev større end nødvendigt. Der skal dog ikke sættes en finger på at det er Odder der går videre. De fik spillet på deres præmisser og var bare bedre mand mod mand. Og stor ros til dommerne, der dømte fremragende.

Mathias Hejsel 7, Thomas Clausen 5, Daniel Jacobsen 4, Martin Busk 4, Jesper Redlefsen 3, Jonas Nielsen 2, Kasper Smidemann 2, Lars Reinholdt 2, Thomas Oesen 2.