TMT Red Support afholdt i går en fin generalforsamling

Onsdag aften afholdt TMT Red Support generalforsamling i Tønder Sport og Fritidscenter. Torben Lund blev traditionen tro valgt til ordstyrer, inden formanden tog over med sin beretning. Og han kunne bl.a. berette at supporterne kun havde svigtet holdet en gang i denne sæson, en onsdag aften i Ålborg.

Kasseren kunne aflægge et flot regnskab, og selv om vi har en del penge ude i håndboldbiletter til VM i januar, som vi har garanti for kommer ind, så er der mere penge nok til at vi kan give den fuld skrue til udekampene i næste sæson også. Det ligner at vi igen kan sende vore medlemmer afsted til bilige penge.

Indkommende forslag blev behandlet. Det var mere eller mindre bare nogle tekniske ændringer i vedtægterne, der skulle tilpasses, og nogle tiltag omkring bestyrelsens arbejde i forbindelse med ture der ikke går ud på at støtte TMT. Alt blev vedtaget, og alle der var på valg kunne herefter genvælges.

TMT direktør Kim Wittenkamp fik herefter ordet, og han kunne fortælle at klubben pt. har 15 mand på kontrakt, og forventer snarest at kunne skrive med yderligere to. Navne må vi vente med, men man har gået efter spillere der vil løbe solen sort for TMT, og vi har noget at glæde os til.

Claus Bech dukkede op med dagens menu: Ringridder, Nakkefilet m.m. og der blev spist. Claus' valg af tøj (SønderjyskE fodboldtrøje) gav anledning til lidt pifteri og buh'en, men maden var fantastisk, så han er tilgivet.

Sidst, men ikke mindst, så dukkede søde Emma Green op med sin guitar under armen. Emma Green gav en lille intimkoncert (3 sange), og det var en super flot afslutning på årets generalforsamling. Herefter fik vi en enkelt øl, mens vi fulgte ishockeydrengene der bankede Finland, på vore telefoner.