Ung stregspiller skifter fra lyseblå til RØD

TM Tønder fortsætter den unge linie og opruster med førsteårssenior Nikolai Keller, der fire gange har været med i SønderjyskE's bruttetrup, bl.a. i den seneste kamp mod Mors, i Skansen. Og det til trods for at han rent faktisk slet ikke er seniorspiller endnu.

Nikolai Keller har primært spillet for U-18 holdet, der i foråret spillede i pulje med TMT U-18 drenge, og det gav en sejr til hvert hold. Jeg husker kampen i Tønder, hvor jeg lagde mærke til deres stregspiller, mon ikke det var selvsamme Keller. De indbyrdes kampe gav i øvrigt en sejr til hver.

Med Emil Bergholt og Nikolai Keller får TMT et ungt og meget stærkt par på stregen, ja vel nok det bedste stregpar i 1.division. Et par der vil kæmpe som vilde for at få TM Tønder tilbage til ligaen i en hvis fart. Nikolai Keller selv siger om kontrakten med TMT:

- Jeg glæder mig til at komme til at spille i TM Tønder og trække i den røde trøje første gang. Desuden glæder jeg mig til at få mere ansvar og en større rolle i truppen. TM Tønder er en spændende klub, hvor der i den kommende sæson er mange unge spillere i truppen. Jeg kender mange af spillerne og er sikre på, at vi kan udvikle os i et godt træningsmiljø. Ligeledes bliver det fedt at komme til at få hjemmebane i Tønder Hal 2, hvor der altid er mange entusiastiske tilskuere og en herlig stemning.

Torsdag den 31.maj vil der være meget mere nyt om truppen, når TMT holder en event i Sydbanks lokaler. Her vil Torvets Pølser stå for maden og TMT vil fremvise de fire nye vidoer, der er blevet lavet. Man vil denne eftermiddag også kunne byde på den forgangne sæsons spilletrøjer. Som medlem af TMT Red Support kan du tilmelde dig hos Allan, som altid.

Mere info om dette arrangement følger.