Pokalkamp mod Oprykker fra Rækker Mølle på torsdag

På torsdag trækker en række spillere for sidste gang den røde kamptrøje over hovedet. Mere end halvlanden måned er der gået siden der sidst blev spillet om noget, mens hjemmeholdet fra Rækker Mølle har været igennem en række oprykningskampe med stor succes.

20 sejre og bare to nederlag blev det til, for Rækker Mølle i denne sæson i 3.division. Det var bare ikke nok, da Grindsted vandt alle sine kampe, og RKM måtte i oprykningsspil. Her beviste de dog at de hører til i 2.division. Vestbjerg blev slået med hendholdsvis 15 og 20 mål.

2.divisionsholdet Majrup-Hvam, der var sluttet 3.sidst med hele 18 point var næste opgave, og det lignede en meget svær opgave. Rækker Mølle tog udfordringen og vandt først 30-28 hjemme. I returopgøret vist de dog klassen og vendt udekampen 34-27, og er således klar til 2.division.

Der venter altså liganedrykkerne fra TM Tønder en modstander, fyldt med selvtillid og opgaven skal bestemt tages alvorligt. Mange TMT spillere spiller deres sidste kamp i den røde TMT trøje, og der er brug for at de viser at de vil slutte med æren i behold. Spiller vi det spil vi kan, bør Rækker Mølle også være en overkommelig opgave.

Kampen spilles på torsdag klokken 20:00 i Rækker Mølle hallen. TMT Red Support er ikke med. Der er lodtrækning til 7.runde i næste uge, og her skulle TM Tønder være garanteret en hjemmekamp mod et etableret ligahold, hvis altså holdet går videre.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk