Vi skal have fundet den bedste højre fløj gennem de seneste 12 år

TM Tønder har været stærkt repræsenteret på højre fløj gennem den seneste periode på 12 år. Vi har udvalgt seks spillere, der alle har gjort sig fortjent til titlen.

Steen Duus: Var en af dem der blev i klubben efter skilsmissen. Duus var en fremragende forsvarsspiller og en stærk afslutter. Han havde hele pakken og var stærkt medvirkende til at TMT fik en god start.

Søren 'Buggi* Burchhardt: Tog over efter Steen Duus, og kunne alt det samme. En forsvarsklippe og en god afslutter, samt hurtig op af banen.

Anders Bo Petersen: Kom fra Ejby og skulle løfte den tunge arv efter Duus og Buggi. Det havde han i starten ret svært ved. Hans sidste sæson i Tønder var han dog fremragende.

Rasmus Kjær Mathiessen: En rigtig sønderjyde der kom hjem efter et udlandseventyr. Blev hurtigt en stjerne i Tønder. En fantastisk spiller i begge ender, som vi desværre kun fik lov til at beholde et enkelt år.

Hans Martin Asmussen: Endnu en sønderjyde der har været her over to omgange. Forsvarsmæssigt en stærk fløj. Angrebsmæssig rigtig dygtig første gang han var i klubben. Sluttede flot af i forgangne sæson.

Mathias Jørgensen: Kom fra Ribe-Esbjerg for at få spilletid og udviklede sig med raketfart og var meget medvirkende til at TMT rykkede op i ligaen. Havde det svært i sin sidste sæson, men blev bedre i løbet af sæsonen.

Du kan deltage i afstemningen her.