Vi skal have fundet den bedste venstre fløj til all star teamet

Nu gælder det venstre fløj til vores all star team, og vi har udvalgt følgende fem venstre fløje, der har gjort en forskel i TMT.

Thomas Larsen: Der er nok mange der ikke husker Thomas Larsen, der kom til TMT fra Ribe HK, da vi skulle til at stå på egne ben. Thomas Larsen huskes især for sine mange mål, og en fantastisk evne til at gå mand mod mand og skabe egen chance ud af ingenting.

Kristian Klitgaard: Kom som ung spiller til TMT for at løfte arven efter Thomas Larsen, og legebarnet Klitgaard tog straks publikum med storm. Forsvarsspillet var måske ikke det der fyldte mest hos Kristian, men hans evne i kontrafasen, og hans evner som afslutter var helt unik. Kunne afslutte fra nul grader og der var ingen grænser for hans repertoire.

Søren Olsen: Kom til TMT for at få en rolle, og det fik han. En forsvarsspecialist fra aller øverste skuffe, med en god kontrafase til følge. Efter et par flotte sæsoner blev Søren desværre hård ramt af knæskader, men i den tid viste han også gode evner på sidelinien. Sympatiske Olsen er i dag lærer på VGIE, hvor han er håndboldtræner.

Henrik Storm Pedersen: Kom fra SønderjyskE, og han var kendt som en god afslutter og straffekastskytte. Var i TMT en rigtig dygtig forsvarsspiller og huskes i sær for sin snuhed på håndboldbanen.

Niclas Thyssen: Lokal dreng, der gennem ungdommen var et sandt legebarn. Med seriøsitet blev han dog en dygtig ligaspiller, der havde kampe hvor niveauet var tårnhøjt. Bl.a. spillede han gudehåndbold da den sidste overlevelseskamp mod Skive skulle vindes.

Du kan stemme på din favorit her.