Efter mange år hos TMT, søger stregspilleren nye udfordringer

Det har længe ligget i luften, og er således uden drama, at stregspiller Morten Jørgensen skal videre for at udvikle sig. Morten har været TMT spiller siden U-16 tiden, og som senior har han hele tiden været tredievalg, da konkurencen på stregen har været hård.

På 2.holdet har Morten Jørgensen til gengæld været en vigtig brik, hvor især hans defensive evner har været vigtigt for holdet. På cv'et har Morten Jørgensen 21 ligakampe, 19 af disse i den første sæson i ligaen, hvor han brugte den spilletid han fik til at score 7 mål.

Morten Jørgensen selv siger: - Jeg har været i TM Tønder gennem de seneste 8 sæsoner, og føler nu det er tiden at komme videre. I løbet af min tid i TM Tønder har jeg været del af en fantastisk klub, hvor jeg både har været med til at rykke op i ligaen og overleve den første sæson der. Det vil jeg aldrig glemme, men jeg har også brug for mere spilletid for at udvikle mig. Jeg ser frem til at få en større rolle på et nyt hold i næste sæson. Tak til TM Tønder for mange gode år.

Hvor Morten Jørgensens karriere fortsætter, er for Red Support endnu uvist. Et godt bud kan være at det bliver hos en solid 2.divisionsklub, hvor han kan få en masse spilletid. For Morten gælder det om at udvise tålmodighed og ydmyghed, så kommer hans chancer også.

TMT Red Support ønsker Morten Jørgensen god vind fremover.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk